Saturday, November 14, 2009

Pos Malaysia yang dot dot dot

Apa nak jadi dengan Pos Malaysia Putrajaya ni..selalu lambat..surat dari Jalan Sultan Salahuddin,KL dihantar ke Putrajaya pada hari Rabu...hari ni Sabtu..tak sampai - sampai lagi...orang kat Ipoh dah dapat hr Jumaat....Ipoh ke Putrajaya dah berapa puluh km..? tapi kenapa orang Ipoh dapat result dulu, dan orang Putrajaya dok berdebar-debar tunggu mcm menunggu buah yg tak akan jatuh-jatuh.....

Last few months masa tunggu result oral exam pun mcm ni, i was the last one to get the news...

Macam jauh sgt Putrajaya ni..ke tak efficient..?hampeh betul la...tak kira la pas ke fail...menunggu tu yg leceh

5 comments:

Naz said...

Sue,
sebab you dah dekat, postman tu bawa balik surat ke rumah dia dulu. and then he forgot terus ;)

sue said...

Kak Naz..
kalau dia buat mcm tu nangis la i..surat yg menentukan segala-galanya ni...huaaa

Anonymous said...

kak sue,

dapat dak lagi surat tu....???
or u need 2 hear richard marx song every minute to calm u ...

sue said...

tak dapat lagi la...depa suruh tunggu kucing bertanduk

Anonymous said...

mobb tulis;
che jangan buat lecehhhhh ...
sue 18 pagi aku pulang bercuti 10 hari, boleh mkn tgh hari dgn klrga. kot